11. novembra 2012

Spoilers from Julie and Michael



Pred pár dňami vyšiel rozhovor s výkonnou producentkou Julie Plec a scenáristom Michaelom Narduccim, v ktorom prezradili niečo viac o 4. sérii. Rozhovor je celkom dlhý a preto som z neho vybrala len tie najzaujímavejšie informácie – spoilery. Pokiaľ máte záujem prečítať si celý rozhovor, môžete tak urobiť TU.

Elena nemala potrebu písať počas predchádzajúcich sérií denník, pretože vždy mala niekoho (Stefana a Damona), komu sa mohla vyrozprávať. Teraz sa cíti stratená a osamelá viac ako predtým a nechce priznať pred priateľmi, že nenávidí to, čím sa stala. To ale neznamená, že denníky budú súčasťou každej epizódy.

V nasledujúcej epizóde bude Elena veľmi nahnevaná na Stefana.

Zabitie lovca niečo stojí. Elena sa s tým bude vysporiadať a to ju zavedie na veľmi temné miesto.

Už budúci týždeň profesor Shane skríži cestu ostatným postavám a prinesie pár odpovedí.

Príbeh pre Tylera sa ešte len začína. Uvidíme, akú rolu Tyler zohráva medzi hybridmi, keďže bol schopný zlomiť puto s Klausom, koľko hybridov ešte žije a čo sa Tyler chystá urobiť, aby začal revolúciu.

Connora sme nevideli naposledy.

April je ako teta Jenna, niekto, kto ani len netuší o nadprirodzených postavách žijúcich v meste, ale veľmi ľahko v tom môže uviaznuť ako Elena v prvej sérii. Takisto bude dôležitou súčasťou, keď sa bude riešiť, prečo jej otec vyhodil celú Radu do vzduchu.

To, že odhalili existenciu lieku by sa dalo prirovnať k tomu, keď Damon v prvej sérii hľadal kryštál alebo keď Katherine v druhej sérii chcela získať mesačný kameň. Je to len začiatok a všetky postavy si budú musieť položiť otázky, či ten liek chcú a čo všetko musia urobiť, aby ho získali. Uvedomia si, že to je spôsob ako z nesmrteľného a nezničiteľného Klausa spraviť obyčajného smrteľníka. Predtým sa ale budú pýtať, či by vyliečenie Pôvodného upíra znamenalo vyliečenie všetkých upírov, ktorých kedy stvoril.

Nina Dobrev (Elena/Katherine) sa raz zmienila, že 2 hlavné postavy v tejto sérii zomrú. Táto informácia nie je celkom presná. Pokiaľ niekto zomrie, nebude to bezdôvodné.

Hayley neslúži ako Tylerov ľubostný záujem, je tam kvôli tomu, aby pomohla Tylerovi pri oslobodzovaní hybridov, to ale neznamená, že k nemu nemá silnú väzbu. Klaus si bude myslieť, že keď vie o Hayley, tak prevzal kontrolu nad vzťahom Tylera a Caroline a povzbudí ho to urobiť krok alebo dva dopredu.

Julie už videla 8. epizódu a Tyler sa stále správa ako hrdina, keď chce pomôcť ostatným hybridom.

Matt a Jeremy sa zblížia, keď Matt prevezme úlohu staršieho brata a pomôže Jeremymu s problémami, ktoré sa spájajú s tetovaním na jeho ruke. Takisto pomôže Elene, ktorá sa bude musieť vyrovnať s tým, že niekoho zabila.

Hoci by Julie veľmi rada videla Stefana a Damona v rovnakom tíme, následky udalostí v tejto epizóde sa začnú už čoskoro.

V blízkej budúcnosti určite neuvidíme ostatných z “Päťky”.

Elijahu budeme vídať často ku koncu tejto série, vrátiť by sa mal okolo 16. až 17. epizódy.

Nepotrvá dlho, kým sa všetci dozvedia o Jeremyho tetovaní.

Epizóda, v ktorej sa bude konať Miss Mystic Falls bude pekná, slnečná a plná tanca, avšak ako vždy sa to celé zvrhne.

Rebeku v tej epizóde neuvidíme.

9. epizóda nie je tak celkom vianočná, pôjde o charitatívnu akciu v štýle zimnej krajiny, ktorú mesto usporiada. Je to epizóda o vzťahoch, vernosti a pár zradách.

Bonnienho otca spoznáme v prvej epizóde po vianočnej pauze, či uvidíme aj Esther nie je až také isté.

Stefan sa bude musieť vysporiadať s dôsledkami toho, že niečo tajil pred Elenou.

Kol sa určite počas tejto série objaví a nebude to vo flashbackoch.

2 komentáre: