8. novembra 2012

14 Things About TVD


KSite TV a Zap2It nám prináša dokopy 14 vecí o nasledúcej epizóde, ktorá bude odvysielaná už dnes/zajtra. Pokiaľ sa chcete vyhnúť spoilerom, neodporúčam čítať nasledujúci článok.


1. Skvelá scéna medzi Damonom a Stefanom – samozrejme, že nepôjdeme do detailov, ale bude to pomerne intenzívne medzi bratmi, ktorí mali medzi sebou nezhody od momentu, čo Elene narástli tesáky. Ich vzťah je dôležitou súčasťou seriálu a je len dobré, že k jadru tohto vzťahu sa môžeme stále vracať.

2. Caroline vôbec nemá rada Hayley – Caroline sa stretne s Hayley, ktorá sa stále potuluje po “Hybridville”. Bez ohľadu na to, aký vzťah mal Tyler s Hayley v minulosti, Caroline tým vôbec nie je nadšená.

3. Bonnie je v Shane-lande – myslím, že by sme mali byť vďační, že Bonnie vôbec je v tejto epizóde, škoda, že väčšina jej scén je so Shanom, ktorý jej pomáha získať späť mágiu.

4. Shipperi jedného hlavného páru dostanú bozk – Delena alebo Stelena ?? Môžete hádať.

5. Matt už nie je jediný – nie je skvelé, že keď tam je teraz aj April, Matt nie je jediná osoba bez nadprirodzených schopností v celom meste ?? Okej, je tam šerifka Forbesová, ale viete, ako to bolo myslené.

6. Zajatí v Mystic Grille – lovec upírov Connor zajme pár ľudí v Mystic Grille a nie každý z toho vyjde bez zranení.

7. Super spolupráca – tak veľa postáv bude pracovať na spoločnom cieli. Je pekné vidieť to v seriáli ako je The Vampire Diaries, kde sa každú chvíľu menia spojenectvá.

8. Denníky sú späť – Elena konečne bude písať do (upírskeho) denníka.

9. Damon a Elena sa ocitnú spolu v posteli. Netešte sa veľmi, nebudú veľmi šťastní, že tam sú.

10. Caroline využije svoje schopnosti upíra a vypočuje si, ako Klaus hrozí Tylerovi, že prezradí, čo sa stalo medzi ním a Hayley v horách. Netreba dodať, že Caroline z toho nebude veľmi nadšená a my dostaneme skvelú scénu medzi Caroline a Hayley.

11. Očakávajte návrat skutočných a doslovných upírskych denníkov. Keďže nemajú nikoho, s kým by sa porozprávali o svojich vnútorných nepokojoch, odkedy ich taja pred ostatnými, Stefan a Elena sa vrátia k písaniu denníka. Je to znamenie narastajúcej vzdialenosti medzi nimi.

12. Jeremy sa dozvie, že bol ovplyvnený a veľmi sa nepoteší. V skutočnosti už je unavený a chorý zo všetkých tajomstiev upírov v meste – a na konci epizódy podnikne krok, aby pred tým ochránil April.

13. Nezhody medzi Stefanom a Damonom sa budú stupňovať, keď Stefan použije drastické opatrenia, aby liek zostal tajomstvom. Obaja chlapci sa budú správať násilnícky, ale na konci epizódy je vzťah tým najstabilnejším v celom meste.

14. Profesor Shane má rozhodne nebezpečné úmysly, ale takisto je veľmi motivovaný, aby chránil Bonnie, ktorá s ním strávi celú epizódu, snažiac sa získať mágiu späť … a dá sa s ňou manipulovať oveľa viac, ako si myslíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára